Lista Emisiunilor difuzate la Radio Vocea Evangheliei

1. Acorduri la cheie – emisiunea realizata de Alina Butnariu impleteste muzica cu versete din Biblie, in fiecare duminica dimineata, de la ora 10.

2. Anticamera Vesniciei – Adesea oamenii Il percep gresit pe Dumnezeu pentru ca, fie au fost invatati gresit, fie au cautat sa-L descopere pe Dumnezeu intr-un loc sau intr-un mod gresit. La Radio Vocea Evangheliei te invitam in Anticamera Vesniciei, locul unde suntem cu un pas mai aproape de cer, dar unde corectam si completam imaginea lui Dumnezeu prin oglinda Scripturii, pentru a trai o viata din abundenta si pentru a invata sa le prezentam oamenilor din jur Dumnezeul adevarat. Astfel, cu fiecare popas in Anticamera Vesniciei suntem mai aproape de cer, mai aproape de Dumnezeu! Roxana Popovici impreuna cu invitatii sai va asteapta in fiecare joi incepand cu ora 20.

3. Apeluri muzicale – daruri muzicale In direct prin telefon la numarul 0264.44.65.65. in fiecare sambata timp de o ora, incepand de la ora 19.00.

4. Biruitori prin suferinta – este difuzata in fiecare marti dimineata de la ora 10:15 minute si, in reluare, miercuri la ora 17:35. Emisiunea este realizata de Anca Brasfalean Sebestyen si contine marturii ale persoanelor cu dizabilitati, reportaje realizate la evenimente dedicate persoanelor cu dizabilitati, materiale despre activitatea Centrului clujean Mefiboset pentru persoane cu dizabilitati.

5. Celui ce va birui – scurte meditatii inspirate din Biblie pe care le puteti asculta in fiecare duminica de la 18:15.

6. Comoara din inima – mesaje biblice ale pastorului Gheorghe Cosman, trasmise duminica dimineata la ora 9.

7. Cu bratele deschise – emisiune-serial pe teme biblice, realizata de pastorul Charles Stanley, in lectura lui Valentin Voicila. Emisiunea este difuzata de luni pana vineri, de la ora 18.15.

8. Cunoasterea lui Dumnezeu – emisiune educativa in domeniul spiritual, realizata de pastorul Ghita Mocan; o puteti asculta in fiecare miercuri, dupa ora 20.00.

9. Cuvantul de ordine – scurte meditatii inspirate din Biblie, trasmise sambata si duminica dimineata, de la ora 8.15.

10. De dragul tau – emisiune educativa in domeniul familiei, realizata de Alina Macarie, difuzata in fiecare marti, de la ora 20.00.

11. Descatusat – teatru radiofonic pe care il puteti asculta in fiecare sambata, incepind cu ora 17:20, cu personaje ale caror viata a fost schimbata prin credinta in Isus Hristos.

12. Dictionar biblic – traducerea si explicarea unui cuvant biblic, duminica de la 18:30.

13. Drumul spre casa – Fiecare dintre noi tanjim dupa o ACASA! Adevaratul nostru camin il vom gasi abia cand vom ajunge la Tatal nostru din ceruri. Doar acolo vom avea voie sa ne descaltam si sa ne odihnim picioarele obosite. Drumul spre casa este emisiunea de marturii care va aduce in fiecare luni de la ora 20.00 si, in reluare, sambata de la ora 11.00, povesti despre felul in care Dumnezeu rascumpara vieti si imprejurari.

14. Emisiune in limba maghiara – cuprinde un mesaj biblic si muzica in limba maghiara, duminica de la ora 20.15.

15. Fereastra dinspre psalmi – este fereastra pe care o deschidem in fiecare dimineata spre Dumnezeu, prin fragmente de psalmi si muzica, de luni pana vineri, de la ora 8:30, sambata – duminica de la ora 8:25.

16. Ganditi-va la lucrurile de sus – mesaje biblice ale pastorului Ghita Mocan, in fiecare duminica de la ora 11.00.

17. Gandul zilei – meditatii prezentate de pastori ai bisericilor locale.

18. Haideti sa cantam copii – emisiune pentru copii, realizata chiar de ei, sub indrumarea colegei noastre Carmen Muresan. Emisiunea este alcatuita din cantece impletite cu versete biblice si este difuzata in fiecare sambata de la ora 18:10.

19. Info persecutii – informatii si motivatii de rugaciune pentru crestinii din tarile unde crestinii sunt persecutati. Emisiunea o puteti asculta in fiecare marti de la ora 17:35.

20. Isus a spus – un gand rostit de Isus, citit de Cristi Pavel – duminica dimineata la ora 8:50.

21. Istoria binecuvantarii – mesajele ale dlui. Beniamin Faragau – doctor in teologie si ai altor vorbitori – realizate in cadrul studiului sistematic al cartilor biblice.

22. Itinerar biblic – realizata de Trans Word Radio – invatatura biblica sistematica prin predicile pastorului John Vernon McGee, trasmisa de luni pana vineri de la ora 11:20.

23. La izvoarele cantului – imnul zilei ales de Vicky Sasu care care ne prezinta istoricului imnului. Emisiune difuzata de luni pana vineri la ora 19:15.

24. Mesajul biblic al pastorului Daniel Darie – editat de Elena Teburzuca. Poate fi ascultat in fiecare luni dimineata, de la ora 9.

25. Mesajul biblic al pastorului Dorin Druhora – editat de Carmen Muresan, este difuzat in fiecare vineri de la ora 9.00.

26. Lumina pe cararea vietii – mesajul biblic al pastorului Onisim Mladin, difuzat in fiecare marti de la ora 9.00.

27. Momentele creatiei – dovezi stiintifice care atesta intelepciunea lui Dumnezeu in creatie. Le puteti auzi de luni pana vineri de la ora 8:50.

28. Pasi spre ucenicie – edificare spirituala prin mesaje biblice ale unor pastori sau lucratori crestini: Aurel Moldovan, Ezechiel Suciu, Gicu Stan, Zaharia Bica.

29. Painea cea de toate zilele – citirea unui pasaj din Biblie, de luni pana vineri, de la ora 10:40.

30. Reflectii si raspunsuri – emisiunea care doreste sa ii provoace pe clujeni sa reflecteze la subiecte care vizeaza viata de aici si cea de dincolo. Se trasmite sambata de la ora 18:30 si, in reluare, luni de la ora 10:20.

31. Reportajul saptamanii – material saptamanal pe teme de actualitate, pe care il trasmitem vineri de la ora 10:15 minute si, in reluare, sambata ora 10.00.

32. Sfatul expertului – sfaturi medicale si in alte domenii de interes pentru ascultatori miercuri de la ora 10:20 si, in reluare, joi la ora 17:35.

33. Sens Unic – Viata este o calatorie, dar atunci cand vrem sa ajungem la destinatia dorita – Cerul – ea se transforma intr-o calatorie pe Sens Unic. Iata menirea emisiunii Sens Unic prin care, saptamana de saptamana, ne reconfiguram traseul, alegem harta corecta si invatam sa pretuim altfel calatoria, dar si destinatia aleasa, intelegand ca viata vesnica are prioritate! Cu totii trebuie sa luam lectii la volan, dar pe langa acestea, aflati fiind la volan, putem invata o serie de lectii de viata, ba chiar lectii cu repercusiuni vesnice! Veniti alaturi de noi, joi de la ora 10:20, si ascultati emisiunea „Sens Unic” sau, in reluare, vineri 17:35.

34. Sapte minute in familie – dr. Ileana Radu, medic de familie si psihoterapeut familial, vorbeste 7 minute despre un subiect care contribuie la imbunatatirea vietii de familie. O puteti asculta luni de la ora 17:35.

35. Surprize muzicale – daruri muzicale programate la cererea ascultatorilor,de luni pana vineri, de la ora 19:30.

36. Vieti transformate – interviuri cu invitati care vorbesc despre felul in care Dumnezeu le-a transformat viata. Ii puteti asculta in fiecare duminica, de la ora 17:20.