Ovidiu Tebu – Secretar de Redacţie

Pasionat de sport, actorie și jurnalism, am încercat să fac câte puțin din toate.

Am jucat în piese de teatru, la nivel de amatori și “semi-profesioniști”, fac mișcare de câte ori pot, dar jurnalismul e cel care m-a atras cu desăvârșire.

Lucrez în presă din anul 2009. Am început în presa scrisă și am continuat apoi cu diverse colaborări on-line. Dragostea față de radio a încolțit în inima mea încă de când aveam 8-9 ani. Ascultam cu plăcere programele Radio Cluj, unde intram în direct prin telefon și mă înregistram. Peste ani am ajuns colaborator la Radio Cluj și coleg cu oamenii pe care îi ascultam cu drag la aparatul de radio.

Din 2017 fac parte din echipa Radio Vocea Evangheliei. Aici, la R.V.E., avem posibilitatea să ducem Evanghelia până la capătul Pământului. Nu e ușor, dar merită fiecare “picătură” de energie.

Personal, îmi doresc ca prin tot ceea ce fac la Radio Vocea Evangheliei să aduc în casele ascultătorilor bucurie, liniște sufletească și Vestea cea bună. Să nu uităm să iubim, să zâmbim și să privim cerul! Așa cum spunea și Magda Isanos în poezia “Murim…ca mâine”…”și-mi pare nențeles
și trist că nu privim la cer mai des, că nu culegem flori și nu zâmbim, noi, care-așa de repede murim.”

Viața e darul lui Dumnezeu și nu e orice dar…e unul FRUMOS!
Și dacă acum, când citești aceste rânduri, treci prin situații grele…nu uita cuvintele Mântuitorului…”În lume veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea!” (Ioan 16:33b).