11 mai

SUPLIMENTARI LA PRIMA CASA
Ministerul Finantelor Publice propune suplimentarea plafonului de garantii aferent acestui an programului Prima Casa cu suma de 500 milioane de lei ca raspuns la solicitarile potentialilor beneficiari ai acestui program, informeaza Mediafax. Anul acesta, pina in 1 mai, au fost acordate 13.100 garantii în valoare de 1,2 mld. lei fata de perioada similara din 2015, în care au fost acordate garantii în valoare de cca. 668 mil.lei. Aceste evolutii au condus la necesitatea
celei de-a doua redistribuiri a plafoanelor alocate pe institutii financiare în 2016.

ANGAJARI LA CTP CLUJ
Compania de Transport Public Cluj-Napoca organizeaza concurs in vederea recrutarii de personal pentru ocuparea a doua posturi pe pozitia de tehnician retele si echipamente calcul.
Se solicita specializarea echipamente electronice sau similar. Pentru inscrierea la concurs candidatii trebuie sa depuna dosarele la registratura companiei dosarele pina in 31 mai.
Concursul va avea loc la sediul companiei in 6 iunie.
Informatii suplimentare se pot obtine la sediul CTP Cluj-Napoca, tel. 0264/ 430917, int. 125.

ANIVERSARE AJUTOR MALTEZ
Serviciul de Ajutor Maltez în România sarbatoreste astazi 25 de ani de voluntariat si actiuni sociale in Romania. De 25 de ani, prin intermediul a 17 filiale si sucursale în tara, Serviciul de Ajutor Maltez în România deruleaza programe în beneficiul celor aflati în nevoie – copii, virstnici, bolnavi, persoane cu deficiente si alte grupuri vulnerabile. Actinile aniversare includ: flashmob, donare de singe, carnaval, distribuire de alimente sau pachete familiilor
nevoiase, pelerinaje, cursuri de prim ajutor, slujbe religioase si vor continua pe tot parcursul anului.

ZILELE CLUJULUI
Peste 200 de voluntari s-au inscris pentru a construi impreuna a 6-a editie a festivalului Zilele Clujului.
In ultima zi a editiei 2016 va fi prezentat Parcurs Urban, una dintre cele mai remarcabile intiative din cadrul acestor manifestari. Pentru a admira si pune in evidenta intreg parcursul Somesului in oras, sfere luminoase vor fi lansate la intrarea acestuia in Cluj si vor strabate cei peste 10 km.
Sub motto-ul “Orasul traieste”, Zilele Clujului vor avea loc in acest an in perioada 19-22 mai.