14 iunie

RESTRICTII DE CIRCULATIE PENTRU ACEST WEEKEND
Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță mai multe restricții de circulație, care vor avea loc la acest sfârșit de săptămână. Mai exact este vorba despre evenimentul „Piața de flori altfel”, prilej cu care se va închide circulația în zona străzii Inocențiu Micu Klein și a străzii Fortăreței, de astăzi și până duminică, excepție făcând riveranii. Totodată, cu ocazia Pogorârii Duhului Sfânt, eveniment ce este sărbătorit duminică, circulația rutieră pe traseul: P-ța Avram Iancu – Bd. 21 Decembrie 1989 – P-ța Unirii – B-dul Eroilor – Catedrala Ortodoxă, va fi închisă în intervalul orar 18-19. De asemenea, în același interval orar se va restricționa circulația pe str. Napoca și pe str. Universității.

PIATA DE FLORI ALTFEL PE STRADA POTAISSA
„Piața de flori altfel” eveniment ce are loc în zona străzii Potaissa, a început astăzi și durează până duminică. Pe lângă firmele locale și producătorii naționali, la ediția din acest an se alătură și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, precum și organizația „Grădina Cactușilor” din Arad. Scopul evenimentului este de a crea spații de relaxare și întâlnire, inedite, dar și de a contribui la decorarea străzii Potaissa, care conține cea mai notabilă porțiune a zidului vechii cetăți medievale. La fel ca în edițiile din ultimii trei ani, pe lângă decorurile florale va fi instalată și o instalație cu mesajul „Mi-e dor de tine”. Evenimentul din acest an este amplasat pe o suprafață mai mare decât în edițiile anterioare, mai exact pe un areal cuprins între intersecția cu strada Napoca și intersecția cu strada Universității. Momentele cheie ale ediției din acest an sunt: organizarea de workshop-uri pentru iubitorii de flori, schimb de plante între participanți, iar duminică o echipă de reprezentanți ai Primăriei împreună cu locuitorii străzii Potaissa vor lua împreună o masă unde vor discuta potențiale soluții de permanentizare a străzii și încercarea de a reintroduce circuitul public de interes.

SIMONA HALEP SI MARIUS COPIL JOACA LA CLUJ-NAPOCA
Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta și Fabio Fognini vor juca mâine la Sala Polivalentă, o serie de meciuri demonstrative, în cadrul evenimentului Sports Festival. Întâlnirea dintre echipa României și cea a Italiei va avea loc de la 17:30, fiind momentul principal al zilei, printre celelalte demonstrații și activități sportive, ce vor fi deschise publicului larg.

CTP ANUNTA PROGRAM MODIFICAT PENTRU LUNI
Compania de Transport Public anunță publicul călător de faptul că circulația pentru ziua de luni, mai exact a doua zi de Rusalii, va funcționa după programul destinat special zilelor de duminică. Totodată, transportul de noapte pentru zilele de 15, 16 și 17 iunie, se va realiza prin intermediul autobuzelor aferente liniei 25, cu patru plecări din Bucium și din Unirii, în intervalul 23 – 00:30.