19 mai

CIRCULATIE RESTRICTIONATA DE ZILELE CLUJULUI
Primaria Cluj-Napoca restrictioneaza circulatia rutiera cu ocazia manifestarilor organizate sub egida “Zilele Clujului”- editia a 6-a. Aceasta manifestare va avea loc în perioada 19 -22
mai. Astfel, Piata Unirii, strazile Napoca, Universitatii si B-dul Eroilor vor fi închise  circulatiei rutiere dupa urmatorul program:
astazi, între orele 20.30- 23.00
miine, între orele 17.00 -23.00
simbata, între orele 18.00 -23.00
duminica, între orele 18.00-23.00.
Circulatia rutiera va ramine închisa pe latura vestica a Pietei Unirii pina luni, 23 mai, ora 06.00.
De asemenea, circulatia rutiera este restrictionata pe strazile Mihail Kogalniceanu, Emmanuel de Martonne si Hermann Oberth pina luni, 23 mai, ora 10.00.

PIATA VOLANTA IN GRIGORESCU
Piata volanta din cartierul Gheorgheni va fi deschisa în fiecare zi de joi, începind de astazi. Aceasta va functiona pe strada Unirii fn (capatul liniei 3), între orele 15.00 – 19.00.
Noua piata volanta se adauga celei de pe platoul Salii Sporturilor ”Horia Demian” care se organizeaza în fiecare zi de simbata, între orele 7.00 si 15.00.

COMPETITII CU BICICLETA CLUJ CITZ BIKE
Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii în colaborare cu LEO Cluj-Napoca promoveaza miscarea si un stil de viata sanatos in cadrul Zilelor Clujului.
Astfel, in Parcul Central “Simion Barnutiu” Cluj City Bike va pune la dispozitie biciclete pe durata evenimentului. Toti participantii vor primi diverse premii si sint invitati sa se înscrie si la o tombola care aduce 3 premii care au de a face cu un stil de viata sanatos.

CONCERTUL FILARMONICII TRANSILVANIA
Miine are loc la Filarmonica Transilvania un concert dedicat aniversarii a 150 de ani de la înfiintarea Academiei Române. Programul cuprinde lucrari de George Enescu – Preludiu la
unison din Suita nr. 1 pentru orchestra, Ludwig van Beethoven – Uvertura Leonora nr. 3 în Do major, Wolfgang Amadeus Mozart – Concertul pentru pian, în re minor, Ludwig van Beethoven – Simfonia nr. 3 in Mi bemol major, Eroica.