20 decembrie

O NOUĂ TRECERE DE PIETONI CU SEMAFORIZARE PE CALEA TURZII
Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă faptul că, începând de ieri, s-a pus în funcțiune instalația de semaforizare a trecerii de pietoni de pe Calea Turzii nr. 227-228, din zona stațiilor de autobuz „Compexit” și „Centrul Medical”. Traversarea pietonilor se va face prin acționarea butoanelor.
Conducatorii auto și pietonii sunt rugați să circule cu prudență în zona menționată și să respecte noile reglementări de circulație.

CEREMONIE DE OMAGIERE A EROILOR REVOLUȚIEI
Tot ieri, Consiliul Județean Cluj a omagiat,în cadrul unei ceremonii găzduite la sediul forului administrativ județean, eroii clujeni ai Revoluției Române din Decembrie 1989.
În cadrul ceremoniei, președintele Consiliului Județean, domnul Alin Tișe, a înmânat asociațiilor de revoluționari din județul Cluj plachete de onoare în semn de aleasă recunoștință și apreciere pentru modul în care au pus idealurile sfinte mai presus decât propria viață.. De asemenea, în cadrul evenimentului,revoluționarii din județul Cluj au primit diplome de onoare. În acest context, a fost păstrat un moment de reculegere în memoria clujenilor care în Decembrie 1989, au plătit cu viața dorința lor de libertate și democrație.

PROGRAM DE SARBATORI LA IULIUS MALL
Iulius Mall Cluj va fi deschis în a doua zi de Crăciun și pe 2 ianuarie 2020. Magazinele din Iulius Mall vor fi deschise in 24 decembrie până la ora 18.00. În 25 decembrie mall-ul va fi închis, însă în 26 decembrie, magazinele vor funcționa după program normal între orele 10.00 – 22.00. De asemenea în ultima zi din an se pot face cumpărături, între orele 07.00 și 18.00. În 1 ianuarie 2020 Mall-ul este închis, dar se deschide în 2 ianuarie, de la ora 10 până la ora 23.

PREMIEREA CUPLURILOR CARE AU îMPLINIT 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE NEÎNTRERUPTĂ
Astăzi, de la ora 14.00, la Casino- Centrul de Cultură Urbană, va avea loc premierea a 51 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Acestea vor fi felicitate de
primarul Emil Boc și vor primi câte un premiu în valoare de 1 000 de lei.

CONCERT CORUL FILARMONICII DE STAT TRANSILVANIA
Corul Filarmonicii de Stat Transilvania, sub bagheta dirijorului Cornel Groza, va susține astăzi un concert de Crăciun intitulat „Sing the Christmas”. În program colinde laice şi religioase precum şi cântece de Crăciun de pe tot globul. Concertul va avea loc astazi, de la ora 19, la Colegiul Academic.

REÎNOIRE ABONAMENTE DE PARCARE
Primăria municipiului Cluj-Napoca informează toți beneficiarii de abonamente de parcare pentru zona centrală cu privire la faptul că în datele de 20, 23 și 24 decembrie se pot prezenta la ghișeele de relații cu publicul ale Serviciului Parcări de la Centrul de Informare pentru Cetățeni (str. Moților nr. 7) pentru a încheia abonamente pentru anul 2020. De asemenea, persoanele fizice sau juridice care solicită abonamente universale exclusiv pentru zona 2 au posibilitatea să plătească în avans aceste abonamente și online, pe site-ul Primăriei,accesând următorul link:e-primariaclujnapoca.ro/parcari/. Plata se poate face începând de astazi, link-ul de plată fiind activ până la finalul acestui an.