23 ianuarie

PROGRAM SPECIAL CU OCAZIA ZILEI DE 24 IANUARIE
Compania de Transport Public anunță călătorii că mâine, de Ziua Unirii Principatelor Române, transportul public în municipiul Cluj-Napoca şi în zona metropolitană se va desfăşura între orele 6:00– 23:00, conform programului pentru zilele de duminică.

De asemenea, programul de funcţionare a punctelor de vânzare bilete și abonamente va fi corespunzător cu programul de transport.

CLUJUL, PROMOVAT LA MADRID
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj a demarat acțiunile de promovare a județului pe plan internațional, prin participarea, până în data de 26 ianuarie, la cea de-a 40-a ediție a Târgului de Turism Internațional FITUR de la Madrid.

Prin prezenţa la acest târg, oficialităţile clujene urmăresc creșterea vizibilității Clujului, ca destinație turistică și, nu în ultimul rând, prospectarea tendințelor de pe piața mondială de turism.

Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid și-a deschis porțile pentru prima dată în anul 1980 și, încă de atunci, este considerat cel mai mare târg de turism. La ediția FITUR de anul trecut au participat aproximativ 10.500 de expozanți și peste 253.000 de vizitatori.

SFATURI PENTRU PREVENIREA ÎMBOLNAVIRII CU GRIPĂ
Pentru a preveni îmbolnăvirea copiilor cu gripa de sezon, medicii ALOPEDI 0364 917 – serviciul gratuit de sfaturi medicale prin telefon gestionat de Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii au formulat o serie de sfaturi adresate părinților clujeni.

Prin urmare, medicii recomandă vaccinarea anuală a copiilor cu vârsta de peste 6 luni, evitarea contactul cu persoanele bolnave, iar în cazul în care copilul dumneavoastră este bolnav, evitați contactul lui cu alte persoane pentru a nu răspândi virusul. Învățați copilul să își acopere fața cu brațul atunci când tușește sau strănută, să își spele mâinile cu regularitate şi să nu își atingă ochii, nasul sau gura după ce a pus mâna pe suprafețe posibil contaminate.

Pe lângă sfaturile venite din partea medicilor, noi vă recomandam să ne rugam Domnului pentru protecție.