23 septembrie

LUCRARI LA DRUM JUDETEAN
În cadrul proiectului mai amplu de lucrari de întretinere curenta si periodica care vizeaza întregul drum judetean 103G limita cu judetul Alba – Podeni – Moldovenesti – Cheia – Cheile Turzii – Sandulesti – Tureni – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni au inceput lucrari de reprofilare. Drumul judetean are o lungime de peste 48.000 kilometri, iar lucrarile sint efectuate pe tronsonul Podeni – Moldovenesti. Pe linga reprofilarea drumului cu cilindrare
cu adaos de piatra sparta, lucrarile de întretinere mai prevad cosiri de vegetatie, taieri de lastaris, taieri acostamente, realizarea de santuri si vizeaza un tronson de drum în lungime
totala de 12,4 kilometri.

TRASEU DEVIAT PE LINIA 101
Cu ocazia desfasurarii Crosului Companiilor, duminica 25 septembrie, transportul cu tramvaie pe linia 101 (Str. Bucium – P-ta Garii) va fi asigurat prin autobuze. Intre orele 8:00 – 12:30 linia 101A va circula pe traseu deviat in ambele sensuri din Spl. Independentei pe str. Garibaldi – P-ta 14 Iulie – str. O. Goga – str. Dragalina – str. Horea – P-ta Garii. Se suspenda statiile Cluj Arena, Parcul Central si Baritiu.
De asemenea, intre orele 8:00 – 12:30 linia M 26 (Floresti Cetate – H. Sport) va circula pina in statia Hotel Sport (str. G. Cosbuc). Se suspenda statia E. Isac.

GHID AL TRANZACTIILOR LA CLUJ
A fost publicat al treilea ghid realizat pe baza tranzactiilor imobiliare incheiate intre vinzatori si cumparatori pe raza orasului Cluj-Napoca, in anul 2015. Proiectul este unic în România si este realizat anual de o echipa de evaluatori membri ai Asociatiei Nationale de Evaluatori din Romania, cu sprijinul Directiei de Impozite si Taxe Locale a Primariei.
Ghidul a fost realizat în baza informatiilor oficiale din contractele de vinzare-cumarare inregistrate si contine date privind volumul si valoarea totala a proprietatilor tranzactionate, repartizarea acestora pe tipuri de proprietati (apartamente, case, terenuri, altele), preturile medii pe metru patrat repartizate pe cartiere si pe întregul municipiu, precum si alte cifre relevante si poate fi consultat pe siteul primariaclujnapoca.ro

ZIUA DE CURATENIE NATIONALA
Membrii Asociatiei Parinte în Floresti, împreuna cu voluntarii “Let’s Do It, Romania!”, va invita miine la Ziua de Curatenie Nationala. Organizatorii si partenerii proiectului încearca sa atraga atentia comunitatii asupra importantei mentinerii unui mediu inconjurator curat.
Astfel, miine la ora 9.30 are loc transportul gratuit al voluntarilor la castelul Gilau. La ora 10.30 incepe curatenia in zona lacurilor Gilau si Tarnita. Masa de prinz oferita voluntarilor si inminarea diplomelor incep la ora 14.30 si vor fi urmate de un concert acustic solo Patricia Labou. La ora 17:00 masina pusa la dispozitia voluntarilor porneste de la Castelul Gilau spre statia Cora.
Inscrierile se fac la adresa de email laura.macovei@letsdoitromania.ro si pe pagina de
facebook a evenimentului.