24 februarie

CIRCULATIA IN ZONA TIPOGRAFIEI ESTE INCHISA 11 LUNI
Lucrările de modernizare pe tronsonul 1 al străzii Tipografiei, adică între străzile Regele Ferdinand şi Cotită, au început de astăzi, iar ciculaţia rutieră pe această rută rămâne închisă pe o perioadă de 11 luni.
Potrivit directorului de dezvoltare al Primăriei, Ovidiu Câmpean, prima etapă a lucrărilor priveşte reţelele de utilităţi şi electricitate, după care va fi amenajat tronsonul propriu-zis. Partea a doua a lucrărilor vizează modernizarea rutei cuprinsă între strada Cotită şi David Ferenc. Pentru autovehiculele care circulă pe str. Cotită, trebuie să ştiţi că sensul de circulaţie va fi schimbat provizoriu pe tronsonul de pe strada Tipografiei, cuprins între strada Cotită și str. David Ferenc, cu acces dinspre Piața Mihai Viteazul și strada David Ferenc. Mai precizăm că modernizarea străzii Tipografiei face parte dintr-un proiect mai amplu a cărui valoare se ridică la 3 milioane de euro.

16 STAND-URI CU MARTISOARE AMENAJATE IN ORAS
Primăria locală a aprobat 16 amplasamente cu produse specifice zilelor de 1 și 8 martie, ca mărțișoare, artizanat, flori şi felicitări care vor fi disponibile în oraş până în 8 martie, inclusiv.
Precizăm că taxarea comercianţilor se face în baza abonamentelor de ocupare a domeniului public, taxa de ocupare fiind în cuantum de 60 de bani mp/zi, conform Hotărârii de Consiliu Local, nr.908/2019.

68 DE DRUMURI JUDETENE PE AGENDA DIN ACEST AN
Consiliul Județean Cluj a semnat săptămâna trecută programul de lucrări de modernizare și reabilitare și programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din județul Cluj pentru anul 2020.
Astfel că în acest an vor fi reabilitate şi modernizate 12 drumuri sau sectoare de drumuri, pornind de la fundație și până la asfaltare. Din programul de întreținere curentă și periodică a drumurilor județene, fac parte în acest an de 56 de drumuri și sectoare de drumuri. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la peste 350 de milioane de lei.