25 februarie

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. În acest sens, au fost distribuite pasagerilor materiale informative şi carduri de alertă, iar călătorii care se întorc din Italia sunt supuşi unor controale medicale. Pentru aceștia a fost creat un filtru suplimentar, amplasat în terminalul vechi al aeroportului, care asigură accesul separat de restul pasagerilor. De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin dezinfectarea frecventă a spaţiilor publice, iar asistenţii medicali din cadrul aeroportului oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale.

Compania Delgaz Grid modernizează, în acest an, conductele și branșamentele de gaz pe o lungime de peste 26 kilometri în județul Cluj. Cele mai ample lucrări se vor desfășura în localitățile Viișoara, Pădureni și în municipiul Cluj-Napoca. Valoarea totală a proiectului este de circa 11 milioane de lei.

LUCRARI DE INTRETINERE PE DRUMURI JUDETENE
Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că pe drumul județean 107R Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel au demarat lucrări de întreținere ce vizează un sector în lungime de 7,3 kilometri. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că în acest an se va interveni pe nu mai puțin de 68 de drumuri județene, motiv pentru care le-a cerut societăților care execută aceste lucrări să profite la maxim de fiecare zi în care condițiile meteo le sunt favorabile. Importanța sectorului de drum Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel este dată de faptul că acesta asigură o legătură directă şi facilă între drumul judeţean 107L care tranzitează zona lacurilor de pescuit de la Ciurila şi, mai departe, către Rezervaţia Naturală Cheile Turzii, şi drumul judeţean 107M care asigură accesul spre zonele montane Valea Ierii, Staţiunea Băişoara și Pârtia de schi Buscat.