25 noiembrie

COD GALBEN DIN NOU LA CLUJ
Judetul Cluj se afla din nou sub o avertizare cod galben de ceata valabila cel putin pina la ora 13:00. Conditiile meteorologice afecteaza traficul aerian dar si cel rutier. Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m. Sapte curse aeriene spre si dinspre Aeroportul International Cluj au suferit modificari de program, au fost redirectionate spre Aeroportul Transilvania din Sibiu sau chiar anulate din cauza cetii din zona, care a redus vizibilitatea la mai putin de 300 de metri.

LUCRARI RELUATE LA CMID
Lucrarile la Centrul de Management Integrat al Deseurilor se reiau dupa un blocaj de peste 2 ani. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a semnat ieri contractul de lucrari ramas de executat cu asocierea “KRANZ EUROCENTER SRL – INSTITUTUL DE
STUDII SI PROIECTARI ENERGETICE (ISPE)”. Termenul de realizare este de 14 luni (cu termen de proiectare de 4 luni), atit entru lucrarile de remediere a deficientelor constatate, cit si pentru realizarea statiei de tratare si a statiei de sortare.
Valoarea contractului este de aproximativ 24 milioane de euro, bani europeni.

TIRGUL DE IARNA DESCHIS DIN 1 DECEMBRIE
Tirgul de Craciun va fi inagurat in Piata Unirii joi, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Tot atunci va fi inaugurat iluminatul festiv in oras. Formatia Holograf va sustine un concert, care va fi urmat de retragerea cu torte si spectacolul de artificii din Piata Avram Iancu. Pina in 26 decembrie, la Tirgul de iarna vor avea loc concerte seara, ateliere pentru copii in timpul zilei, iar Teatrul de papusi Puck va oferi in fiecare marti cite o reprezentatie.
De asemenea, in 16 decembrie vaa vea loc un musical pe gheata “Alice in Tara Minunilor”.

CONCURS DE ATELAJE CANINE
A treia editie a concursului de atelaje canine „Cupa Clujului 2016” se va desfasura incepind de miine pina in 27 noiembrie. Concursul este organizat de Asociatia House of Happy Living. La eveniment vor participa 30 de echipe din România si Republica Moldova. Ciini
apartinind mai multor rase se vor întrece pe un traseu de 2.5 kilometri. Evenimentul se va desfasura în acest an la Wonderland Resort.

EVENIMENT LEGO PENTRU COPII
Copiii sint asteptati in acest sfirsit de saptamina la Polus Center pentru a participa la construirea din piese lego a unui brad de Craciun din aproximativ 30.000 de piese si a unui om de zapada din aprox 22.000 de piese. Scopul organizatorilor este sa-i implice pe copii într-o actiune de grup. Sint asteptati copii cu virsta începind de la 4 ani. Evenimentul se va desfasura în 26 si 27 noiembrie, între orele 12:00-20:00, în Piateta Matei Corvin, linga Biroul de Informatii din incinta Polus Center.