28 martie

SE PREGATESC “ZILELE CLUJULUI”
“Orasul traieste” este tema celei de-a VI-a editii a Zilelor Clujului. Aceasta va avea loc în perioada 19-22 mai. Toti cei interesati sint invitati sa se implice activ în planificarea si organizarea acestui festival. Propunerile de activitati sint asteptate pina în data de 15 aprilie, la adresa de email: zileleclujului@gmail.com, pe pagina de facebook a evenimentului sau la Centrul de Informare pentru Cetateni, str. Motilor nr. 7.

PROGRAM DE VARA LA AEROPORT
Începind de ieri, zborurile pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj se desfasoara conform programului aferent sezonului de vara. Noul program de vara aduce o crestere atit a frecventelor de operare pentru anumite destinatii, cit si a retelei de rute.
În programul de vara 2016, aeroportul ofera:
– 13 rute noi
– 6 companii aeriene
– 35 de destinatii regulate
– 16 tari deservite.
Pe perioada sezonului de vara (pina in 29 octombrie) se suplimenteaza frecventele pe rutele
existente operate de companiile aeriene Tarom, Lufthansa si Wizz Air.

CONCURS PENTRU TINERII CERCETATORI
Primaria Cluj-Napoca, împreuna cu prof. Rada Flavia Mihalcea, cetatean de onoare al municipiului, organizeaza a doua editie a concursului ”Tineri Cercetatori în Stiinta si Inginerie”. Acesta isi propune recunoasterea tinerilor cercetatori din domeniul stiintei si
ingineriei care, prin munca lor, au adus contributii extraordinare în domeniul lor de specialitate si societatii.
Înscrierile se pot face pina în 10 mai, iar cistigatorii vor fi anuntati în 15 iunie. Acestia vor primi cite o diploma si o suma de bani.
Alte informatii se pot obtine la adresa de email tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com.

CONFERINTA PRO VITA
Asociatiile crestine clujene care au organizat simbata marsul pentru viata va invita astazi la un alt eveniment – conferinta sustinuta de medicul Ioan Cioata, unul dintre medicii ginecologi clujeni care au decis sa nu mai faca avorturi. Conferinta are loc la Casa de
cultura a studentilor, de la ora 19, iar intrarea este gratuita.