29 martie

CARDURI PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC
In luna martie s-au deschis centrele de vinzare a cardurilor pentru transportul public, in primariile de cartier si la chioscurile Companiei de Transport Public de pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A si din Piata 1 Mai.
Pe card se pot achizitiona bilete de timp, bilete de calatorie si abonamente integrale valabile in Cluj-Napoca. In curind se vor putea achizitiona titluri de calatorie metropolitane, precum si cele gratuite si cu reducere. Vor putea fi achizitionate in continuare abonamentele actuale pe suport de hirtie. Cele doua sisteme vor functiona in paralel pina la adaptarea completa a calatorilor la noul sistem de vinzare si validare electronica a titlurilor de calatorie.

TRASEU DEVIAT PE LINIA M21
Pentru reducerea disconfortului creat publicului calator ca urmare a lucrarilor de reabilitare a tramei stradale de pe str Cetatii din localitatea Floresti, incepind de miine, pina la finalizarea lucrarilor, linia M 21 va circula pe traseu deviat in ambele sensuri pe strazile:
A. Iancu – Poligonului – Tautiului – Cetatii – A. Iancu – Eroilor.
Pe noul traseu se vor infiinta statii suplimentare pe str. Tautiului (la intersectia cu str. Cetatii) si str. Cetatii (la intersectia cu str. Ioan Rus), care vor inlocui statiile Sub Cetate.
Calatorii care utilizau statiile Luxor se vor deplasa pe str. Eroilor, la una dintre statiile Eroilor sau Profi.

CONFERINTA EDICTUM
Miine are loc o noua editie a seriei de conferinte Edictum. Tema intilnirii de miine este “Hristos si civilizatia libertatii. Drumul de la constringere la conlucrarea cu Dumnezeu.”
Conferentiaza autorul, antropolog religios si teolog, Teodor Baconschi. Intilnirea va avea loc miine in sala Auditorium Maximum, de la ora 19, iar intrarea este libera.