4 martie

TRASEUL LINIEI 29 A FOST PRELUNGIT
Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, începând de astăzi, se prelungește traseul liniei 29, pe relația drumul Sfântul Ioan – Str. H. Barbusse, sensul spre Mănăștur, din Str. H. Barbusse pe Str. Călan, Fabricii și București. Stațiile de oprire vor fi comune cu ale celorlalte linii CTP de pe traseu, inclusiv stațiile București și Farmec. Linia 29 va funcționa după următorul program: în fiecare zi de luni până vineri va pleca de pe drumul Sfântul Ioan, la ora 5:05, în vreme ce de str. H. Barbusse prima pornire va avea loc la ora 5:30. Ultimele plecari vor fi la 18:20, de la Sfântul Ioan, și la 18:50, de pe str. H. Barbusse


ACȚIUNE DE VERIFICARE

Poliția Locală a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune amplă de verificare în zona centrală. Poliţiştii locali au urmărit respectarea normelor privind ordinea publică, siguranța rutieră, urbanism, protecţia mediului și activitatea comercială. În total au fost aplicate 203 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 45.670 lei. Cele mai multe sancțiuni, 53 la număr, au fost aplicate pentru încalcarea Regulamentului de administrare a parcărilor cu plata orară, în vreme ce 51 de amenzi au fost acordate pentru staționarea neregulamentară a autovehiculelor pe trotuar și pentru ocuparea abuzivă a standurilor de taxi.

JUDEȚUL CLUJ, PROMOVAT LA TÂRGUL DE TURISM “VACANȚA”
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, a participat, în perioada 1-3 martie, la Târgul de Turism „Vacanța”, eveniment ce a avut loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. La standul județului Cluj, printre diverse metode de promovare, toți cei interesați să cunoască o mică parte din atmosfera unică a Clujului au avut ocazia să urmărească cadre preluate de la cele mai de succes evenimente din Cluj, prin intermediul unui colaj de filme ce a rulat pe toată perioada târgului. Aflat la cea de-a VI-a ediție, Târgul de Turism „Vacanța” este cel mai important eveniment al industriei de profil organizat, în vestul țării, de către Asociația Națională a Agențiilor de Turism.