8 aprilie

BURSA LOCURILOR DE MUNCA
Agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca Cluj organizeaza Bursa locurilor de munca. Aceasta va avea loc in data de 14 aprilie, la Casa de cultura a studentilor, intre orele 9 si 15. Alte informatii despre eveniment pot fi obtinute la nr de tel 0264.590.277.

BURSE MAI MARI LA UBB
Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai a aprobat majorarea burselor studentilor. Astfel, începind din acest semestru, cei mai buni studenti vor primi burse de merit în valoare de 480 de lei (fata de 420 de lei), valoarea bursei de studii ajunge la 420 de
lei (fata de valoarea anterioara de 350 de lei),  iar limitele bursei de ajutor social au fost majorate de la 170 – 300 de lei, la 210-350 de lei.

CURATENIE LA RIGOLE
În acest sfirsit de saptamina are loc a cincea actiune din acest an din cadrul programului ”Curatenie la bordura”. Primaria Cluj-Napoca, prin intermediul operatorilor de salubrizare stradala, desfasoara activitati de curatenie la rigole (maturat manual/mecanic, spalat) pe
strazile principale. Se va interveni pe strazile: Fabricii, Calea Dorobantilor, Ctin Brincusi, Decebal, Bdul N. Titulescu, Calea Bucuresti, str. Bucegi, Paring, Mehedinti, Donath, Izlazului, Louis Pasteur.

TRASEU CTP DEVIAT IN TIMPUL MARATONULUI
Pe perioada desfasurarii Maratonului International Cluj-Napoca, duminica 10 aprilie, troleibuzele si tramvaiele vor fi inlocuite cu autobuze. De asemenea, liniile 1A, 9, 30, M26 si 101A, vor circula pe trasee deviate intre orele 8:00–16:00. Statiile vor fi comune cu
celelalte statii CTP de pe traseu.

SEMINAR PENTRU PARINTI
“Repere in dezvoltarea copilului cu virsta intre unu si doi ani” este tema seminarului gratuit pentru parinti sustinut e psiholog Lavinia Stupariu.
In 11 aprilie, seminarul se va desfasura la biserica “Hramul tuturor sfintilor” de pe str Ciucas f.n., de la ora 18.30.
In 13 aprilie, seminarul va fi tinut la Clinica Pro Vita, pe str. Teodor Mihali 38, de la ora 10.
Inscrierile se fac la nr de tel 0742.178.324.

CONCERTUL FILARMONICII
Concertul simfonic al Filarmonicii Transilvania se desfasoara astazi sub bagheta dirijorului Christian Kluxen. La vioara – Eugen Tichindileanu. Programul cuprinde lucrari de Carl Nielsen (Uvertura operei Maskarade), Jean Sibelius (Concertul în re minor pentru vioara) si Franz Schubert (Simfonia a IX-a in Do major, Marea simfonie). Concertul are loc in sala Auditorium Maximum, de la ora 19.