Partenerii Nostri

schnell-trans Companie care oferă soluţii logistice concepute special pentru a satisface exigenţele din ce în ce mai mari ale mediului de afaceri din ziua de astăzi.Schnell Trans se mândreşte cu fiecare parteneriat pe care l-a stabilit cu clienţii săi. Noi ascultăm, suntem atenţi şi înţelegem necesităţile de afaceri înainte de a recomanda o soluţie logistică care să realizeze pe deplin obiectivele clientului.


1autoworldCand cauti raportul ideal de forta, capacitate si anduranta, o singura echipa poate face fata provocarii. Vehiculele comerciale de la Volkswagen, Crafter, Caddy, Transporter si Amarok, de abia asteapta sa treaca la treaba pentru afacerea ta.

 


 

trans-tech1Transylvania Treasures S.R.L. este o societate comercială a cărei zonă de activitate include servicii videosi transmisii de date şi furnizor de servicii de securizare a datelor. Transylvania Treasures este primul furnizor de servicii integrate de tip S.T.A.R. de comunicaţie din România care dezvolta propria reţea cu acoperire natională, prin intermediul transportatorilor săi de date.